Het Bestuur

Voorzitter is Leo Koot:

Woont 52 jaar in Limmen en werkt als onderhoudsmanager Sinterfabriek bij Tata Steel. Na 25 jaar voetbal en zaalvoetbalovergestapt naar het tourfietsen en marathonschaatsen. Lid van Stichting Limbon (organisatiecomité 1250 jaar Limmen).
Fietst ruim 5000 km per jaar en geniet van het mede voorrijden in groep twee. Fietst in het voorjaar met vrienden een weekje in de bergen. Hoogtepunt in de zomer fietsen met Sandra in de Franse Alpen. Schaatsen momenteel op laag pitje en traint nu mee met standgroep MTB de Zeeleeuw. Eindelijk weer eens een echte Limmer in het bestuur. Ik heb er zin in om er samen met Kees, Richard en Leo wat moois van te maken. Veiligheid en plezier in het fietsen staan bovenaan mijn verlanglijstje.

Secretaris is Richard de Groot:

Woont 21 jaar in Castricum en werkt als senior consultant bij Ricardo in Utrecht. Meer dan 23 jaar werk ik aan de mooie treinen die dagelijks Castricum passeren.

Ruim 10 jaar actief op de racefiets, ik rij graag op kop in groep 2. In winter rij ik ook graag op mijn MTB. Voor de tourclub doe ik al ruim een jaar de website, nu dus ook in het bestuur. Ik wil graag dat onze club leuk blijft en iedereen graag een rondje mee rijdt!

Penningmeester is Walter Pronk

Woont ruim 24 jaar in Uitgeest, is getrouwd en heeft 2 dochters. Na 20 jaar voetbal en vervolgens 15 jaar hardlopen noodgedwongen door blessures en geïnspireerd door broer Fred in 2013 overgestapt naar het toerfietsen.

Fietst ruim 10.000 km per jaar en geniet van het stevig doortrappen in groep 1 op zondag en op dinsdag en donderdag met andere TCL-leden.

Naast Limmen, Castricum nu ook Uitgeest in het Bestuur. Ik heb er zin in om samen met Richard  en Leo mij in te zetten voor TCL de komende tijd. Naast veiligheid op de fiets is het ontmoeten van andere fietsvrienden binnen TCL een hele belangrijke reden voor mij om gezamenlijk deze prachtige sport te beoefenen.

Uiteraard zijn ideeën en suggesties welkom. Het bestuur is te bereiken per e-mail op   bestuur@tourclublimmen.nl of via de link op de website.