Het Bestuur

Voorzitter is Henk Steen:

Op 1 april a.s. is het alweer jaar geleden dat ik de voorzittershamer uit handen van Leo Koot mocht ontvangen dus het is wel tijd om dat verzuim goed te maken. Leo heeft het voorzitterschap een aantal jaren met verve ingevuld. Dat hij in zijn toenmalige introductie vertelde blij te zijn dat er met zijn komst weer een echte Limmenaar in het bestuur zat mag thans als een oproep aan toekomstige bestuursleden gelden.  Ik ben Henk Steen, 69 jaar oud en woon sinds 1989 samen met Suzan in Castricum. Samen hebben we twee kinderen. Tot mijn pensioen in 2019 werkte ik met veel plezier bij stichting Odion, een organisatie voor ondersteuning aan mensen met een beperking in Zaanstreek, Waterland en Kennemerland. Nu fiets ik, leer ik op de accordeon spelen, zing ik in een koor en ben ik actief in besturen en (klachten)commissies in zorg en onderwijs.  Sinds de zomer passen we in Den Bosch een dagje per week op onze kleinzoon die in april geboren is.  Ik geniet van het fietsen op de racefiets en op de mountainbike, in onze prachtige duinen en polders en als het even kan in de bergen. Bij de tourclub fiets ik met veel plezier in groep 3.  Het is leuk om met Richard en Walter het bestuur te mogen vormen van onze mooie vereniging. Als bestuur staan we open voor alle suggesties en vragen dus aarzel niet om contact met een van ons op te nemen als je een voorstel hebt of ergens mee zit.  Tenslotte, ik vind het leuk om met woorden te spelen. Ooit stonden mijn lange gedichten over het lopen in het blad van de AVC, de atletiekclub, nu komen jullie mijn korte gedichtjes tegen op deze website. Voor jullie fietsbelevenissen en – verslagen houden we ons graag aanbevolen!

Secretaris is Richard de Groot:

Woont 21 jaar in Castricum en werkt als senior consultant bij Ricardo in Utrecht. Meer dan 23 jaar werk ik aan de mooie treinen die dagelijks Castricum passeren.

Ruim 10 jaar actief op de racefiets, ik rij graag op kop in groep 2. In winter rij ik ook graag op mijn MTB. Voor de tourclub doe ik al ruim een jaar de website, nu dus ook in het bestuur. Ik wil graag dat onze club leuk blijft en iedereen graag een rondje mee rijdt!

Penningmeester is Walter Pronk

Woont ruim 24 jaar in Uitgeest, is getrouwd en heeft 2 dochters. Na 20 jaar voetbal en vervolgens 15 jaar hardlopen noodgedwongen door blessures en geïnspireerd door broer Fred in 2013 overgestapt naar het toerfietsen.

Fietst ruim 10.000 km per jaar en geniet van het stevig doortrappen in groep 1 op zondag en op dinsdag en donderdag met andere TCL-leden.

Naast Limmen, Castricum nu ook Uitgeest in het Bestuur. Ik heb er zin in om samen met Richard  en Leo mij in te zetten voor TCL de komende tijd. Naast veiligheid op de fiets is het ontmoeten van andere fietsvrienden binnen TCL een hele belangrijke reden voor mij om gezamenlijk deze prachtige sport te beoefenen.

Uiteraard zijn ideeën en suggesties welkom. Het bestuur is te bereiken per e-mail op   bestuur@tourclublimmen.nl of via de link op de website.