Ledenvergadering met gastspreker

Op vrijdag 22 maart werd de jaarlijkse Ledenvergadering van onze Tourclub gehouden. Met de aanwezigheid van 55 Tourclub leden werd de vergadering goed bezocht. Onder het genot van een kop koffie en een stukje appeltaart werd de vergadering geopend door onze voorzitter en zijn de belangrijkste agendapunten in een half uur afgewerkt. De notulen van de vorige ledenvergadering van november 2012 zijn goedgekeurd door de leden, als ook het financieel jaarverslag over 2012 en de begroting (met een kleine kanttekening) 2013. Het officiële gedeelte werd even na half negen afgesloten.In de pauze van de vergadering en na afloop konden de leden de nieuwe Ledenpas ophalen. Met deze pas krijgen de leden 10% korting op aankopen bij Kroone Liefting en kunnen gebruik maken van “sporten met korting” bij de “Bloemen”.

Na een korte pauze startte onze gastspreker met een bijna 3 uur durende en boeiende lezing over bikefitting. De gastspreker (Jan Glorie) heeft als doelstelling met zijn “bike lab” iedereen “lekker” te laten fietsen en heeft uiteen gezet ‘alles dat daarvoor nodig is”; met als resultaat langer, lekkerder en ook harder kunnen fietsen. Na deze lezing loop je anders de wielerspeciaalzaak binnen en ga je toch even anders op je fiets zitten. Ons tourclub lid Jeroen Buter was uitgenodigd om een aantal maal plaats te nemen op de tacx voor een demonstratie. De voorzitter moest ingrijpen om een eind aan de lezing van Jan Glorie te maken, zodat we nog net voor sluitingstijd een borrel hebben kunnen nuttigen.

IMG_0277-c IMG_0278-c

IMG_0274-c