Maandrit zondag 1 oktober

Slotronde Maandrittenseizoen 2023 op a.s. zondag 1 oktober!

Op zondag 1 oktober fietsen we alweer de laatste maandrit van dit seizoen. Tot de wintertijd fietsen we daarna wel door in de vier groepen maar deze eerste zondag van oktober staat zoals gebruikelijk een maandrit op het programma.  Abcoude was ditmaal het doel maar omdat de Ride for the Roses ook op die datum en gedeeltelijk over hetzelfde parcours wordt gereden hebben we gezocht naar een alternatieve route om samen te fietsen.

We vertrekken op zondag 1 oktober om 08.30 uur (!) vanaf de Heeren van Limmen en rijden dan in het tempo van groep 4 een tocht van 100 kilometer ‘uit en thuis’.  De leden die de ‘normale’ maandritten te lang vinden zijn deze keer dan ook van harte uitgenodigd om dit keer van de partij te zijn.

Vanaf Limmen rijden we een gevarieerde route die ons o.a. naar de Westfriese Omringdijk,  Eenigenburg, t Zand en St. Maartenszee voert. De koffiestop hebben we aldaar in ‘De Goudvis.’

De tourcommissie hoopt met deze gezamenlijke slotronde het maandrittenseizoen op een gezamenlijke, gezellige en sportieve manier af te sluiten.

Link naar GPX bestand.

Tot zondag 1 oktober!

De tourcommissie