Nieuwsbrief januari 2023

Beste leden van de Tourclub Limmen,

Algemene ledenvergadering
Op vrijdag 10 maart as. wordt de algemene ledenvergadering gehouden in de Heeren van Limmen. Zet het in je agenda! Een belangrijk onderdeel van de vergadering is veiligheid. Gaarne voor de vergadering de enquête invullen. Zie link.

Kleding
Het bestuur heeft besloten de kledingvoorraad aan te vullen voor het nieuwe seizoen. Dit geeft de leden de mogelijkheid extra kleding bij te bestellen. Interesse? Stuur een mail naar info@tourclublimmen.nl. Dan ontvang je een bestelformulier.  We willen hierbij wel vermelden dat we volgend voorjaar een nieuwe kledingactie starten. De windstopper  en arm/beenstukken wordt alleen besteld bij een minimale ordergrootte van 10 stuks.
Kosten van de kleding:

shirt korte mouw € 41
shirt lange mouw € 50
windstopper € 55
korte broek € 55
Arm en beenstukken € 36

Full of life
Zoals jullie weten is sportschool Full of Life één van onze sponsors.
Samen met Full of Life is besloten om de volgende clinics te organiseren:

  1. Spinning
  2. MTB training
  3. Strandtraining

De clinics starten bij vestiging van Full of Life in Castricum. In het eerste deel van clinic wordt aandacht gegeven  aan core stabiliteit. Via eenvoudige oefeningen. welke je thuis kunt doen, krijg je uitleg hoe je core stabiliteit kunt verbeteren. Een goed core stabiliteit is belangrijk voor fietsers. Daarna start de spinning les, MTB of strand training. Meer informatie volgt.

Bestuur Tourclub Limmen