Belangrijk nieuws: alle leden krijgen 15% korting bij Kroone Liefting!

Beste Leden,

De sponsor afspraken met Kroone Liefting zijn sterk verbeterd!
Zie onderstaande tekst.

Kroone Liefting wil graag persoonlijke klantpassen verstrekken aan onze leden. Hiervoor willen ze de namen en adressen van onze leden ontvangen. Uiteraard stellen wij deze alleen maar beschikbaar als iemand er geen bezwaar tegen heeft. Vandaar de onderstaande vraag:

  • Indien u bezwaar heeft tegen het delen van uw persoons gegevens gaarne dit kenbaar maken via een mail aan info@tourclublimmen.nl voor zaterdag 8 oktober.

Tourclub Limmen en Kroone Liefting intensiveren samenwerking.

Tourclub Limmen en Kroone Liefting twee regionale organisaties met een gezamenlijke passie namelijk de lokale sportieve fietsers te bedienen. Het is dan ook niet gek dat zij vanaf oudsher deze passie gezamenlijk proberen over te brengen. Als sponsor van Tourclub Limmen helpt Kroone Liefting met de teamwear en krijgen de leden altijd al een mooie korting bij de aanschaf van nieuwe onderdelen, kleding en accessoires. Vanaf de zomer 2022 intensiveren Tourclub Limmen en Kroone Liefting de samenwerking. Dit gaan zij doen door samen clinic’s/teamavonden te organiseren en de korting voor de Tourclub Limmen leden te verhogen naar 15 procent, nu ook op fietsen! Zodoende hopen Tourclub Limmen en Kroone Liefting de van oudsher aanwezige binding aan te halen, zowel onderling als met haar leden.

Spelregels korting aan TCL leden;                                                           

Op alle producten en fietsen krijgen de Tourclub Limmen 15 % korting met uitzondering van aanbiedingen én arbeidsloon. Deze korting is alleen geldig voor de huidige ledenlijst. Voor nieuwe leden geldt de regel dat deze minimaal een jaar lid zijn van Tourclub Limmen voordat zij aanspraak maken op de korting. Korting is enkel geldig voor de leden zelf, dus niet voor familie en vrienden. Bij het claimen van de korting verifiëren wij graag het lidmaatschap aan de hand van de ledenlijst van Tourclub Limmen en een identiteitsbewijs.

Verdere vragen? Marcel de Graaf van Kroone Liefting beantwoordt deze graag. Marcel is te bereiken via winkel@krooneliefting.nl