Zaterdag 27 augustus is het feest bij Broekhuis!

 

Namens Kroone Liefting worden alle Tourclub leden uitgenodigd voor een groot feest bij Broekhuis in Alkmaar. Op zaterdag 27 augustus aanstaande bent u van 12:00 tot en met 16:00 uur met uw gezin van harte welkom.

Er is volop entertainment, zoals een kartbaan, F1 racesimulatoren, live muziek met een DJ, en meerdere foodtrucks voor een zak patat of een heerlijke hamburger. Ook is het feest voor de kinderen, zij zullen zich vermaken op een echte stormbaan, met een rondje in de zweefmolen, op een rodeostier en is er een ballonnenartiest.

Schrijf ie hier in!

Fietstochten door Noord-Holland

Voor de gepassioneerde fietser hebben we drie mooie tochten uitgezet. Doet u mee?
U kunt kiezen uit een recreatieve tocht van 25 kilometer, waarbij ook de kinderen kunnen aanhaken, een mountainbiketocht van 45 kilometer, of een racefietstocht van 60 kilometer. De eerste 12 inschrijvingen fietsen onder begeleiding van voormalig professioneel wielrenner Paul Martens van Jumbo Visma. De racefiets tocht van 60 km start om 11:00.

Schrijf ie hier in!

Kortingsactie Kroone Liefting

40% korting op alle kleding van het merk Alé!

Alé is een snelgroeiend merk van wielerkleding. Uitermate mooie, maar ook gewaagde designs maakt dat Alé onderscheidend is op de markt van wielerkleding.