Goede feestdagen en een gelukkig 2022!

Beste tourclubleden, het was weer een bewogen fietsjaar. Vanaf 6 juni mochten we eindelijk weer officieel met de tourclub starten met de zondagsritten. Het was weer even wennen om in groepen te rijden en dat ging verder prima.

Helaas zijn Jeroen Beentjes en Nico Castricum van ons heengegaan. Jeroen fietste regelmatig met groep 4 mee en Nico was de laatste jaren steunend lid.

De jaarvergadering hebben we verschoven ivm de coronamaatregelen. Deze wilden we niet online doen, mede omdat er twee nieuwe bestuursleden gekozen moeten worden. De jaarvergadering zal opnieuw gepland worden in het voorjaar. Richard en Leo zijn aftredend. Ze hebben maximaal aantal bestuursjaren bereikt. Henk Steen is benaderd door het bestuur om voorzitter te worden. Verder zijn er geen kandidaten die zich aangemeld hebben. Mochten er zich geen nieuwe kandidaten aanmelden dan is Richard bereid om zijn functie te verlengen met één jaar.

Ik wens een ieder een gelukkig kerstfeest en een gezond en sportief 2022 toe.

Namens bestuur

Leo Koot