Nieuwsbrief, maandrit een week uitgesteld.

Beste Tourclubleden,

De maandrit van a.s. zondag de 3e wordt een week verplaatst naar zondag 10 oktober. De weersverwachting voor komend weekend ziet er niet goed uit. De Tourcommissie hoopt dat we het maandrittenseizoen de 10e onder betere omstandigheden kunnen afsluiten.

De algemene ledenvergadering wordt georganiseerd op vrijdag 19 november.  Zet het alvast in je agenda!
De uitnodiging, agenda en notulen volgen een paar weken voor de vergadering.

Dit jaar loopt de zittingsperiode van de voorzitter (Leo Koot) en de secretaris (Richard de Groot) af. Gelukkig hebben we al een kandidaat gevonden voor de functie van voorzitter. We zoeken dus nog alleen een secretaris. Vrijwilligers kunnen zich aanmelden bij het huidige bestuur en via een mail aan info@tourclublimmen.nl.

Met vriendelijke groet,

Bestuur Tourclub Limmen