Nieuwsbrief mei 2021

Hallo fietsvrienden, hierbij een berichtje inzake Coronamaatregelen en een bestuurswisseling binnen Tourclub Limmen.

Ik hoop dat een ieder weer goed door de winter is gekomen. Er kon toch nog even geschaatst worden en het was best wel een natte winter en voorjaar. Er zullen velen in deze periode gebruik hebben gemaakt van mtb en strandfiets. Gelukkig wordt het weer langzaam beter. Ook zien we dat de Coronamaatregelen langzaam versoepeld worden. Vanaf 19 mei mag er onder voorwaarden weer met groepen buiten gesport worden. De volgende voorwaarden zijn van toepassing:

  • Buiten sporten in groepsverband kan weer, maar er zijn wel voorwaarden. Dit mag met maximaal 30 personen en iedereen houdt 1,5 meter afstand. Wedstrijden en publiek zijn niet toegestaan. Jongeren tot en met 26 jaar mochten eerder al meer op het gebied van buiten sporten. Zij mogen buiten gezamenlijk sporten zonder 1,5 meter afstand te houden

Het bestuur heeft besloten om nog niet onder de vlag van Tourclub Limmen ritten te gaan rijden. Het is in onze beleving niet goed mogelijk om aan de nieuwe maatregelen te kunnen voldoen.

In de online jaarvergadering hebben Richard en ik aangegeven dat wij aan ons laatste seizoen bezig zijn als secretaris en voorzitter. De vier jaar zit er alweer op. Walter blijft nog aan als penningmeester. Vandaar dat we naarstig op zoek zijn naar vervanging. Ook dames zijn van harte welkom om zich aan te melden. Mocht je interesse en/of vragen hebben dan kan je ons altijd benaderen voor een gesprek.

Ik wens een ieder veel fietsplezier en hoop dat we snel weer in teamverband kunnen fietsen.

Namens het bestuur, Leo Koot