Persbericht van het bestuur

(wordt geplaatst in de lokale weekbladen van Castricum/Limmen)

In deze vervelende coronatijd mooi nieuws voor Tourclub Limmen. De leden rijden vanaf heden in een nieuwe outfit. Na vier jaar werd het tijd voor nieuwe tenues. Dankzij hoofdsponsors Rijwielhandel Kroone Liefting en Autobedrijf Dirk van der Steen en subsponsor Full of Life kon dit gerealiseerd worden. De leden konden tegen een gereduceerde prijs een tenue bestellen en er zijn honderd tenues geleverd.  Een fantastisch gebaar van deze ondernemers uit Limmen en Castricum.

De tourclub rijdt normaal gesproken op zondagmorgen in vier groepen wisselende tochten met verschillen snelheden. Hierbij staat de veiligheid van de leden en de mede weggebruikers hoog in het vaandel. Binnen de club zijn nu zo’n 18 leden door de NFTU opgeleid als wegkapitein om de ritten in goede banen te leiden.

In verband met de coronacrisis kan er helaas nog niet in groepsverband gereden worden. Op het moment dat dit wel weer mogelijk is, wordt dit via de website dit bekend gemaakt.

 

Michel Achterberg (Full of Life)                   Richard de Groot (secretaris TCL)

Dirk van der Steen                                  Mirella Wamsteeker (kledingcommissie)

Leo Koot (voorzitter TCL)                              Marcel de Graaf (Kroone Liefting)