Kleding actie 2020!

Beste leden,

We gaan dit seizoen in nieuwe kleding fietsen! In deze mail presenteren wij het ontwerp en vind je informatie over passen en bestellen. Lees het goed en kom tijdig passen en bestellen!

Het ontwerp
In de afgelopen weken hebben we als kledingcommissie in samenwerking met AGU een nieuw ontwerp gemaakt. Het bestuur heeft ons de opdracht meegegeven dat het opvallend moet zijn om de veiligheid te verhogen. Wij hebben gekozen voor fluorgroen en donkerblauw als kleuren en zijn erg tevreden over het resultaat en hopen dat het bij jullie ook goed in de smaak valt.

 

 

 

 

 

 

Aan de leden van de tourclub bieden we de mogelijkheid om de volgende set aan te schaffen:
– Shirt korte mouw (kostprijs: 38 EUR)
– Korte broek (kostprijs: 50 EUR)
– Shirt lange mouw (kostprijs: 45 EUR)
– Windstopper (kostprijs: 50 EUR)
– Armstukken (15 EUR) en beenstukken (18 EUR)

Deze set kunnen we aanbieden voor een zeer aantrekkelijke prijs van circa 130 EUR. Deze set prijs geeft een korting van 40% t.o.v. de kostprijs.  De exacte prijs hangt af van het aantal bestellingen (over hoeveel sets de vaste sponsorbijdrage/vereniging verdeeld moet worden). De huidige prijs van één set  is gebaseerd op +/-  110 bestellingen). Het is ook mogelijk (aanvullend) kleding los te bestellen tegen de kostprijs.

Het aanbod is alleen geldig voor huidige leden van de TC Limmen. Gedurende het seizoen zullen we de mogelijkheid geven om kleding bij te bestellen tegen kostprijs.

Passen en bestellen
Vanaf volgend week vrijdag is het mogelijk om de kleding te passen en te bestellen bij Kroone Liefting. Dit kan vanaf vrijdag 31 januari tot en met zaterdag 15 februari tijdens normale openingstijden. Om de kleding te bestellen vul je een formulier in, waarmee je de gewenste maten en aantallen bevestigt en een machtiging afgeeft voor het incasseren van het verschuldigde bedrag.

Omdat de productietijd circa 10 weken bedraagt is het belangrijk dat iedereen zijn bestelling uiterlijk 15 februari gedaan heeft. In de tweede helft van april wordt de kleding zodoende geleverd. We zullen ons dan weer melden met nadere informatie over het ophalen.

Met vriendelijke groet,

De kledingcommissie (Richard, Mirella, Ron, Nico, Dennis en Stij