TacXperience Tour komt naar Kroone Liefting!

De TacXperience Tour komt naar Kroone Liefting! Meld je aan om op 3 december (vanaf 18:30) aanwezig te zijn in onze winkel om de nieuwste Tacx trainers te testen en volledig geinformeerd te worden door vertegenwoordigers van Tacx. De indoortrainers zijn gekoppeld aan de laatste versie van de Tacx software. Dit maakt het mogelijk om de trainingsintensiteit van loodzware ritten door bijvoorbeeld de Alpen of Pyreneeën levensecht na te bootsen. Vergeet niet je fietskleding mee te nemen!

Aangevuld met de Bikefitter, vertegenwoordigers van Garmin en Cliffbar staan we klaar om alle vragen omtrent de juiste zitpositie, een Garmin en de ideale voeding -tijdens een proeverij van Cliffbar- te beantwoorden. Kom gezellig langs en maak kans op een Neo 2T en andere fantastische Tacx items! Aanmelden kan op http://www.krooneliefting.nl. Let op! Beperkte plaatsen