Promotierit voor nieuwe leden

Fietsen met Tourclub Limmen (TCL) op zondag 28 april a.s.
Gaat u mee?

Fietst u ook wel eens alleen of samen door de polder, duinen of een ander mooi gedeelte van Noord Holland? Hoe fietst u dan? Rustig, pratend of probeert u een wat hoger tempo te rijden? Als u een wat hoger tempo rijdt, komt u dan ook wel eens een groep wielrenners tegen? Wat denkt u dan? Fijn als ze weer zijn gepasseerd, dan rij ik vervolgens weer ‘in de rust’ of denkt u, dat lijkt mij ook wel eens leuk en stoer om samen met andere liefhebbers een rondje te fietsen.

Dan heb ik goed nieuws. Op zondag 28 april start om 9.00 uur in Limmen (vertrekpunt ‘De Heeren van Limmen’) een ‘promotierit’ van circa 60 km organiseren voor alle wielerliefrenners (dames en heren) uit de omgeving. Het doel is kennis maken met racefietsen in een groep. We zorgen voor voldoende begeleiders/wegkapiteins en deze personen gaan u natuurlijk uitleggen, waar u op moet letten tijdens het fietsen.
Veiligheid tijdens het fietsen staat bij ons bovenaan. Wij beoefenen onze sport op de openbare weg. Dat betekent dat wij ons naar andere weggebruikers verantwoordelijk moeten gedragen en natuurlijk ook naar elkaar.

Essentieel is natuurlijk, dat we samen uit en thuis komen, waarbij onderweg de gezelligheid voorop staat! Het enige wat u moet doen is uw racefiets, reservebandje en een valhelm mee te nemen.

Er zijn geen kosten verbonden aan het deelnemen van deze ‘promotierit’.Voor alle duidelijkheid: u rijdt voor eigen risico mee aan deze ‘promotierit’.

Aanmelden via het sturen via het sturen van een mail aan: info@tourclublimmen.nl